iVector S2 – Een ventilo-convector van de nieuwe generatie

Ontworpen voor een meer verantwoorde toekomst. De iVector S2 is een hydronische ventilo-convector met intelligent koel- & verwarmingsvermogen die vele extra voordelen biedt.

  • Snelle reactietijd
  • Extreem hoge prestaties
  • Flexibele regelmogelijkheden
  • Verwarmings- en koelfunctie
  • Eenvoudige installatie
  • Fluisterstille werking

In combinatie met een omkeerbare warmtepomp of een afzonderlijke koelbron kan de iVector S2 zowel verwarmings- als koelfuncties bieden, waardoor het een perfecte oplossing is voor zowel commercieel als huishoudelijk gebruik.

de iVector S2 bied vele voordelen. Ten eerste behoudt hij een hogere warmteafgifte bij lagere systeemtemperaturen dan concurrerende producten. Ten tweede zorgt de combinatie van een lage waterinhoud en axiale ventilator ervoor dat hij sneller reageert op schommelingen in de kamertemperatuur. Ten slotte is hij compact van formaat en biedt hij vele installatiemogelijkheden, zoals wandmontage met of zonder pootjes, wandinbouw, plafondmontage en plafondinbouw.

De iVector S2 werkt goed met condensatieketels, maar is ook perfect geschikt voor gebruik met warmtepompen, die een duurzamer en koolstofarmer alternatief zijn voor condensatieketels, aangezien ze het efficiëntst werken bij lage temperaturen van minder dan 45°C.

Terwijl ventilo-convectoren zoals de iVector S2 een populaire keuze zijn voor gebruik in commerciële gebouwen zoals kantoren en hotels, zijn ze ook ideaal voor scholen, winkels en vele andere commerciële gebouwen. Steeds vaker worden ventilo-convectoren echter ook in particuliere woningen geïnstalleerd. De iVector S2 kan niet alleen in nieuwbouwprojecten worden gebruikt, maar ook worden gespecificeerd voor renovatiewerkzaamheden. Het maakt niet uit wat de eisen zijn, of het nu een nieuw of oud gebouw is, het hele gebouw of afzonderlijke kamers, de iVector S2 heeft meerdere installatiemogelijkheden om aan de behoeften te voldoen.