Bestelde materialen binnen 24 uur op de juiste plek van bestemming. Hiervoor ben je als professional in de installatietechniek al jaren op het juiste adres bij ons als De Bruin BV Technische Groothandel. Ook nu we de online bestellingen van materialen zien toenemen, willen we dit serviceniveau vasthouden. Reden voor ons om een nieuwe elektrische bus aan te schaffen, waarmee we voortaan beschikken over extra transportcapaciteit.

Groene transportcapaciteit, om precies te zijn. Want de jongste uitbreiding van ons wagenpark is de Renault Trafic E-Tech. Een elektrische bus waarmee bestelde materialen binnen 24 uur op ‘groene’ wijze kunnen afleveren op elke gewenste bestemming. Dit ook volgend jaar wanneer veel steden, zoals Utrecht en Amsterdam, van leveranciers vragen binnensteden op een uitstootvrije manier te beleveren.

Als De Bruin BV zijn we continu in beweging om professionals in de installatietechniek optimaal te ondersteunen. Deze duurzame uitbreiding van ons wagenpark biedt ons de kans dit nu en in de toekomst te blijven doen. Dankzij de elektrische bus kunnen we ook projecten in emissievrije zones immers blijven beleveren. Daarbij helpen we met deze ‘groene’ belevering klanten om hún duurzame doelen te realiseren.

We zijn trots op de nieuwe aanwinst en dat geldt zeker voor Wesley die er meestal mee op pad is. Zie je dus binnenkort een antracietgrijze bus rijden met daarop het bekende blauw-witte logo van De Bruin BV en in het groen de tekst ‘zo geladen, zo gelost’: zwaai dan even. Want misschien is Wesley wel ‘groen’ op weg naar een voor jou bekend project.