Beste relatie,

 

Als De Bruin BV Technische Groothandel zijn we continu in beweging om u als professional in de installatietechniek optimaal te ondersteunen. Dat betekent voor ons als team van inmiddels zeventien mensen sterk, steeds opnieuw bekijken waar en hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Meer focus op online en het uitbreiden en centraliseren van ons assortiment in Montfoort en Utrecht zijn daarom stappen die we nu zetten.

Focus die we kunnen aanbrengen omdat we onze balie in Woerden per 1 december sluiten. We omschrijven deze volgende stap naar de toekomst daarom als ‘Filiaal gaat Digitaal’. Waarbij we benadrukken dat u voor een deskundig advies of om uw materialen persoonlijk af te halen natuurlijk welkom blijft in Montfoort of aan de balie in Utrecht.

We zien de online vraag naar materialen toenemen. Daarbij mogen we u al steeds vaker ontvangen in Montfoort, zo is onze ervaring. De afgelopen tijd hebben we daarom fors geïnvesteerd in een nieuw computersysteem, onze website en een webshop, maar zeker ook in de uitbreiding van ons team en ons wagenpark. Allemaal om samen met u een volgende stap te kunnen zetten.

Als technische groothandel met inmiddels bijna 30 jaar ervaring in het vak willen we immers niets liever dan dat u als installateur uw werk zo efficiënt mogelijk kunt doen. Dit geholpen door de beste service: bij ons aan de balie en op kantoor, maar dus zeker ook online.

Houd daarom de datum van 1 april (geen grap!) in de gaten, want dan gaat onze nieuwe website live. Net als onze webshop. Met uw telefoon als scanner en bijvoorbeeld het gemak van een automatisch gegenereerde favorietenlijst staat gebruiksgemak in onze webshop centraal.

Voor extra transportcapaciteit om de toename van het aantal online bestellingen af te handelen, hebben we gezorgd door de recente aanschaf van een gloednieuwe vrachtwagen en enkele busjes. Zodat u ervan verzekerd bent dat bestelde materialen door de enthousiaste en professionele inzet van onze eigen planners en chauffeurs binnen 24 uur op de juiste plek van bestemming zijn.

We zien u graag in Montfoort of Utrecht en vanaf 1 april ook in onze mooie nieuwe webshop.

Namens het hele team van De Bruin BV Technische Groothandel graag tot ziens!

 

Edwin de Bruin